Loučíme se s předškoláky 🙋‍♀️🙋‍♂️

Ahoj kočky,

je to neuvěřitelné, ale polovina června je za námi a nezadržitelně se blíží konec školního roku. Na samém konci se bohužel rozloučíme s polovinou naší třídy. Tento týden byl celý ve znamení loučení se právě s předškoláky. Povídali jsme si o tom, s kým a proč se loučíme, kam kdo jde na základní školu a na co se těší. Samozřejmě hlavním tématem týdne byl i ples. Probírali jsme, co je to společenský oděv a kam se nosí. Na ples jsme se od pondělí pilně připravovali, poctivě jsme všechno nacvičili, aby ve středu šlo vše hladce a předvedli jsme sehraná vystoupení, která se budou líbit vám rodičům, tedy těm pro děti nejdůležitějším. A to se doufáme povedlo. Věříme, že jste na své děti náležitě pyšní 😊. Po vydařeném plese jsme společně provedli spravedlivé dělení všech dobrot a dárečků, které nám přistály do třídní plachty. Byla to paráda, spousta radosti a nadšení. Tímto moc děkujeme všem za naplnění plachty a donesené občerstvení. Týden jsme zakončili venkovním tělocvikem, při kterém jsme se proběhli, trénovali postřeh a házení, trochu jsme i posilovali a nakonec protahovali celé tělo.

Fotky a videa z plesu najdete v samostatném článku https://www.mskurandove.cz/2023/06/17/5-zahradni-ples-%f0%9f%92%83%f0%9f%95%ba/.

V pondělí nás čeká již předposlední výlet, nezapomeňte na odchod v 8:00 od školky. Pokud bude velké horko, vrátíme se dříve a zbývající čas do oběda strávíme na zahradě u “mlhovadla”, proto prosíme nezapomeňte plavky a ručník s sebou, a hlavně celé tělo namažte opalovacím krémem. Vzhledem k předpovědi je pravděpodobné, že mlhovadlo budeme zapínat každý den, a proto ručník i plavky mějte ve školce k dispozici každý den a děti prosíme namažte opalovacím krémem také vždy.

Mockrát děkujeme za zpětnou vazbu z dotazníků, za chválu, povzbuzení a připomínky směrem k nám. Kdo dotazník ještě nevyplnil, prosíme zkuste si na něj udělat chvilku. Všechny informace jsou pro nás cenné.

Krásný víkend všem!

Lucka, Adélka a Jíťa