Informace k Dýňobraní

Milé děti a rodiče,

19.10. od 16:30 hodin vás všechny zveme na školkové Dýňobraní. Čeká na nás tvoření, radost z vytvořeného a případná ochutnávka dýňových dobrot, které pokud budete chtít připravte a přineste. V minulých letech jsme ochutnávali například dýňové polévky, koláče, pečenou dýni i jednohubky.

Co budete na akci potřebovat: vlastní dýni, lihový fix na předkreslení, nůž na vyřezání, lžíci na dlabání a svíčku aby se dílo rozzářilo.

Rozděláme i oheň, na kterém opečete cokoliv si přinesete. Kdo můžete, přineste dřevo na oheň. Připravte si pruty na opékání, máme jich jen malé množství. Pečivo, kečup a hořčici si prosíme doneste vlastní. Papírové nádobí bude k dispozici. Teplý čaj zajistíme.

Těšíme se na Vás. 😊

Chceme vás požádat, abyste zodpovědně vyhodnotili svůj aktuální zdravotní stav. V případě, že se nebudete cítit dobře, prosíme, abyste v zájmu všech ostatních svoji účast na akci zvážili. Vzhledem k opatřením a vyššímu počtu shromážděných osob, mějte u sebe pro případ kontroly doklad, který je požadován pro splnění podmínek účasti na společenských akcí.