Čáry, máry, ententýky, poletíme..

Mílí rodiče,

tento týden jsme začali teď už tradičním výletem. Tentokrát jsme se podívali trošku dál. Společně jsme si zajeli tramvají až na Petřín. Vyjeli jsme lanovkou, pozorovali jsme Prahu z vyhlídky. Potom, co jsme si pohráli na místním hřišti jsme se vrátili zpět do školky.
Úterní dopoledne jsme strávili společně s babičkou od Péti a maminkou od Laury a Rebeky. Připravily si pro nás krásný program a pověděly nám o Slovensku, ze kterého pochází. Seznámily nás s tradicemi, památkami, významnými místy, literaturou, jazykem a hudbou. Nakonec jsme si také společně zatančili a ochutnali slovenské sýry. Ještě jednou mockrát děkujeme za váš čas, ochotu a spolupráci. Moc jsme si to s vámi užili.
Ve středu jsme se zaletěli podívat do Afriky, abychom oslavili Den Dětí. Pochutnali jsme si na zmrzlině a navíc se nám společně podařilo přivolat déšť a zachránit tak Afriku od velkého sucha.
V Africe jsme zůstali ještě ve čtvrtek. Vzpomenete si děti, jak se zdraví v Africe? Jaká zvířátka tam můžeme vidět? Jak vypadají místní obyvatelé? Čím se od nás liší? A protože nám počasí přálo, přenesli jsme tentokrát centrování ven. A jak se nám dařilo, můžete vidět v naši galerii fotek :).

Příští týden ve středu nás čeká školní výlet. Prosíme o včasný příchod – nejlépe v 6:45, nejpozději, prosíme, v 7:00hod. děkujeme.
Pomalu se nám blíží také Zahradní slavnost – rozloučení s předškoláky. Prosíme vás o donesení žlutého trika a klasických modrých džínových kalhot nebo sukně. Navíc předškolákům ještě bílé triko, děkujeme :).
S blížícím se koncem školního roku vás chceme požádat, abyste věnovali pár minut našim dotazníkům, které nám pomohou vyhodnotit naše silné i slabší stránky a zaměřit se na ně.
Rádi bychom dotazníky ještě před koncem školního roku vyhodnotili a dali vám tak zpětnou vazbu. Dotazníky prosíme odešlete do 10. 6. 2022.

Dotazníky najdete zde:

Hodnocení školy

Hodnocení školní jídelny

Děkujeme za váš čas a vyplnění všech dotazníků.

Teď už vám přejeme klidný víkend.
Terka, Verča, Janička