Hledáme novou paní učitelku od 1.11.2022

Hledáme novou paní učitelku/le do našeho týmu. Naše školka již 20 let pracuje ve vzdělávacím programu Začít spolu. Pokud máš chuť pracovat v “neobvyklé státní školce”, je to šance přímo pro tebe. Máme smíšené třídy od 3 do 7 let. Spolupráce s rodiči je pro nás prioritou. Každý den pracujeme s dětmi v centrech aktivit. Součástí školky je krásná zahrada. V blízkém okolí se nachází Prokopské údolí nebo Chuchelský háj, kam s dětmi chodíme na výlety. Naše třídy jsou prostorné, vybavené novými hračkami a pomůckami. Nástup od 1.11. 2022. (celý úvazek). V případě zájmu volejte 725 811 833 nebo pište info@mskurandove.cz, www.mskurandove.cz

Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít:

Požadujeme nejlépe kvalifikaci dle školského zákona, případně je pozice vhodná i pro dálkově studující uchazeče, vše je o domluvě. Dále znalost českého jazyka, chuť pracovat s dětmi, týmovou spolupráci a ochotu na sobě pracovat.

Výhodou bude, pokud budete umět:

Zkušenosti v programu Začít spolu jsou výhodou, ale případně tě všechno naučíme.

Co vám můžeme nabídnout:

Plat dle tabulkového zařazení (30 tis. – 35 tis.), odměny dle tvého pracovního nasazení, stravování ve školce s příspěvkem FKSP, vstřícné vedení školy. Nové zážitky a zkušenosti v programu Začít spolu, další vzdělávání, pracovní doba na pracovišti 31 hodin + účast na akcích pro děti, 40 dnů dovolené a 12 dní samostudia. Na každé třídě pomáhá asistent pedagoga + školní a dvojjazyčný asistent. K dispozici je wi-fi na třídách a třídní notebook.