Zimní sporty u Veverek 🐿️

Ahoj Veverky a rodiče.

Tento týden nás u veverek čekalo mnoho nového. V pondělí jsme se společně přivítali ve školce a zhodnotili, jaký byl náš víkend.

V úterý čekala předškoláky primární prevence – Nebezpečí od cizích lidí, vše potřebné bylo dětem vysvětleno pomocí pohádky „Kůzlátka“.

Ve středu nás navštívil pan fotograf, všichni se těšíme, jak nám to bude na společné fotografii slušet.

Tak a teď už k tomu, co jsme se za tento týden dozvěděli o zimních sportech. V ranním kruhu jsme si představili různé zimní sporty, například lyžování, krasobruslení, lední hokej, běžkování, bobování. Povídali jsme si o tom, co k daným sportům potřebujeme.

Děti si prohlédly opravdové lyže, helmu, puk, hokejku, brusle, poté jsme některé z věcí použili na stavbu našeho nového kamaráda sjezdaře Kryštofa , ale aby Kryštofovi nebylo smutno, vytvořili jsme mu kamarádku Sáru. Děti Vám určitě poví, jaký dělá Sára sport a co má všechno na sobě.

Sporty si děti i vyzkoušely, konkrétně hokej a krasobruslení.

V pátek nás navštívil opravdový hokejista. Ukázal nám celou výstroj, děti se mohly zeptat na věci, které je zajímaly a pak si vše mohly osahat a vyzkoušet, byly nadšené. Děkujeme tatínkovi Emilky za návštěvu 😊.

Těšíme se na nový týden 😊 Dominika, Saša, Lenka a Lenka.