…že se blíží konec dobře víme

Milí rodiče,

celý týden se točil okolo zahradního plesu a příprav s ním spojených. Divočina a Max tedy musejí počkat na týden příští.

Povídali jsme si o tom, co to vlastně ples je, jaké si vzít oblečení, a co vše se na plese bude dít. Proč se koná, a s kým se loučíme. Předškoláci si namalovali své tablo, pracují na svém portfoliu předškoláka a nadále předávají své dovednosti mladším dětem. Všichni jsme společně secvičovali vystoupení, nástupy a celkovou koordinaci. Věříme, že jste si ples užili, stejně jako my. Děkujeme nejen za donesené občerstvení, spolupráci, ale i za dárečky, které jsme následující den roztřídili a spravedlivě rozdělili všem. Na ty, co ve školce nebyli, čekají balíčky ve třídě. Týden zakončilo páteční cvičení venku, při kterém se děti pořádně vyřádily.

Užijte si víkend Saša, Dominika, Lenka a Lenka

PS: Připomínáme pondělní výlet, odchod v 8. 00 hod. V případě hezkého počasí výlet aktuálně upravíme a budeme se na zahradě “mlhovat”( i ostatní dny). Proto prosím přineste dětem plavky, ručník a namažte je opalovacím krémem. Děkujeme za zpětnou vazbu i za chválu, povzbuzení a připomínky směrem k nám. Kdo dotazník ještě nevyplnil, zkuste si na něj udělat chvilku. Všechny informace jsou pro nás cenné.