Z pohádky na ples

Milí rodiče a žabičky,

z pohádek jsme se tento týden přesunuli rovnou na ples. V pondělí a úterý se děti pilně připravovaly a zkoušely vše nezbytné na naši velkou slavnost – PÁTÝ ZAHRADNÍ PLES, na kterém jsme se loučili s předškoláky.

Rozloučení bylo moc krásné a dojemné a všichni si to moc užili. Rodičům bychom chtěli moc poděkovat za pomoc s přípravou plesu, za dobroty a dárečky pro děti.

Ve čtvrtek jsme se šli podívat do muzea kostýmů a rekvizit v Barrandovském ateliéru. Provedla nás tam maminka od naší předškolačky Klárky a my jí moc děkujeme. Byl to pro děti krásný zážitek.

V pátek jsme se trochu protáhli a zatančili. Na přání dětí jsme pak měli hrací a zahradnické dopoledne. V herně si děti hrály a pak šly sklízet jahody a sázet nové sazenice. Chcete vědět jaké? Vaše dítko vám to určitě řekne.

PS: Připomínáme pondělní výlet, odchod v 8:00 hod. V případě hezkého počasí výlet aktuálně upravíme a budeme se na zahradě “mlhovat”( i ostatní dny). Proto prosím přineste dětem plavky, ručník a namažte je opalovacím krémem.

Krásný víkend přejí

Lucka, Iveta a Lenka