5. Zahradní ples 💃🕺

Milí rodiče, děti a přátelé školky,

rok s rokem se sešel a my se spolu mohli potkat na zahradní, slavnostní akci k příležitosti rozloučení se s předškoláky a zakončit tak jejich v průměru šestiletou cestu každodenního učení se, zlepšování, snažení a zdokonalování sebe sama ve všech oblastech.

Na plese všechno klaplo, nezklamalo počasí, technika, koordinace ani nic jiného. Můžeme s klidným srdcem říci, že se ples vydařil, ale především se povedla vystoupení vašich skvělých dětí. Někteří rodiče byli dojatí a pyšní a to jsou ty pravé emoce, které v nás mají na takové akci proběhnout. Spousta z nás si zatančila, popovídala a nebo pochutnala na občerstvení z rautu, který mohl díky vám proběhnout. Za spolupráci, občerstvení i věci do plachet moc a moc děkujeme.

Doufáme, že jste si celé odpoledne užili tak jako my! Z ohlasů dětí víme, že ze všeho nejvíc se jim líbilo šerpování, vybírání dobrot a dárků do plachet, vypouštění holubů, obdržení knih s věnováním, bubliny, občerstvení nebo diskotéka. Každý si našel to své z čeho byl nadšený a to je skvělé!

Snad si všichni předškoláci a jejich rodiče uchovají tuto vzpomínku navždy. Našim budoucím školákům přejeme mnoho úspěchů při vzdělávání i na jejich cestě k dospělosti. 

Tým MŠ

Videa ke stažení do 1. 7. 2023
https://www.uschovna.cz/zasilka/LLZLGE9LCVUM297K-9DU/WSBW3RMJP9
https://www.uschovna.cz/zasilka/LLAGRUWPJXCNCKDF-A27/6ANI4657LT