Čas, jak voda rychle plyne…

Milí rodiče,

tento týden jsme, kromě stávajících ranních rituálů, započali říkadlem „Čas, jak voda rychle plyne, že je venku SLUNÍČKO, dobře víme“. Postupně jsme vystřídali mrak, déšť, vítr, ale i všechny dny. Ráno patří nejen hrám, ale i k určování dne a počasí. Osvojujeme si tak dny v týdnu, vytleskáváme, kolik mají dané dny slabik, zjišťujeme, jaké je počasí a hledáme vhodný obrázek.

Zvládli jsme naše PRVNÍ CENTROVÁNÍ, které můžete vidět na nástěnce v šatně, nebo na přiložených fotografiích. Prohlížejte si je spolu s dětmi a nechte si vyprávět.

V pondělí jsme byli na první vycházce. Víme, že nosíme vesty, to aby nás bylo dobře vidět, chodíme v útvaru, ve dvojicích, v zástupu, pomáháme si a před přechodem umíme zastavit. Další pondělí tedy jistě zvládneme dojít do „Solničky“. Celý týden nám opět přálo počasí, a tak trávíme hodně času venku. Je nám spolu fajn.

Užijte si víkend, pozorujte počasí, povídejte si a třeba vyrazte na nějaký výlet. Těšíme se na pondělní vyprávění a návštěvu solničky (děti s sebou nic nepotřebují, jen oblečení na ven). Saša, Mirka a Lenka

PS: Všem moc děkujeme za spolupráci, ať už při adaptaci, platbu solničky, tak za vyplnění zaslaných dotazníků. Komu se ho ještě nepodařilo vyplnit, prosíme o jeho vyplnění. Děkujeme. Dotazník najdete zde. Prosíme vás nejpozději do 20.9.2023. 
Na základě odpovědí vás konkrétně oslovíme s další spoluprací dle vašich preferencí uvedených v dotazníku.

Kroužek keramiky není ještě zcela obsazen, kdo má zájem, může své dítě ještě přihlásit. Informace o prezentovaných kroužcích pro následující školní rok najdete zde.