Zase opět po roce jsou tu Vánoce 🎄🎅

Milí rodiče,

celý týden jsme se těšili a připravovali na Ježíška. Děti už se nemůžou dočkat na to, CO JIM JEŽÍŠEK PŘINESE.

V pondělí jsme si zopakovali legendu o Ježíškovi, kterou jsme si řekli za krátkou chvíli. Všichni si ji totiž moc hezky pamatují. Zbyl nám čas a v kruhu děti dostaly za úkol postavit dle své fantazie sněhovou vločku. V ateliéru jsme vytvořily dárečky. Kostky postavily jeden velký vánoční stromeček. Pokusy se snažily udělat sníh pomocí vody, jedlé sody a pěny na holení, bohužel se to nepovedlo, ale od toho jsou pokusy. Domácnost dodělávala překvapení pro rodiče.

V úterý nás čekalo divadlo. Než jsme šli na svačinu, tak jsme si řekli, jak se máme chovat při divadelním představení a jak máme být oblečeni. Děkujeme, že většina dětí byla moc hezky oblečena.

Středa patřila Vánočnímu dni!!! Děti se nemohly dočkat! Ale postupně 😊 Nejdříve jsme se nasvačili, abychom měli sílu na rozbalování dárků. Poté šli předškoláci otevřít okno, aby se k nám ten Ježíšek vůbec dostal. Počasí nám bohužel nedovolilo jít nakrmit zvířata, takže jsme to nechali na další den. Místo procházky venku jsme si dali procházku po školce. Šli jsme pozvat hosty (Táňu, Lenku a Míšu) na náš Vánoční oběd. Když jsme se vraceli do naší třídy, NAJEDNOU JSME SLYŠELI ZVONEČEK. Vešli jsme do třídy a uviděli jsme stopy, které tam Ježíšek nechal, a naštěstí tam nechal i nějaké DÁRKY. Všechny děti byly napjaté, co nám Ježíšek přinesl. Děti Vám určitě s radostí řeknou, co všechno to bylo. Zbytek dopoledne si děti užívaly nové hračky. Následoval oběd a po obědě se všichni těšili na cukroví. Moc děkujeme za donesení vánočního cukroví. 😊

Ve čtvrtek jsme šli dát zvířatům nějaké dobroty. Bohužel jsme nenašli krmelec, ale nebojte, děti si skvěle poradily, viz foto.

V pátek jsme si dali poslední tělocvik tohoto roku, bylo nás málo, takže si děti vybraly, co by si chtěly zahrát.

Prosíme rodiče o přinesení fotografie od vánočního stromečku s dárky.  V lednu si budeme povídat o Vánocích a o tom, co přinesl Ježíšek. Všechny fotografie si pak vystavíme na nástěnku. Děkujeme 😊

Také jsme chtěli moc poděkovat Vám, za dárky a za to, jak s námi spolupracujete, moc si toho vážíme.

Do roku 2024 přejeme všem hlavně pevné zdraví, spoustu nezapomenutelných zážitků, společných chvil, radosti, pohody a lásky.

P.S. Pokud víte, že Vaše dítě nebude přítomné ve školce 2.1. 2024 omluvte ho do 30.12. na webových stránkách. Děkujeme

Domča, Adélka, Janča