Táto, táto, tatínku, posílám Ti pusinku 👄

Ahoj kočky,

tento týden byl ve znamení milovaných a báječných tatínků. V ranních kruzích jsme se učili báseň pro tatínky, povídali si o tom, jak se tatínci jmenují, co dělají a co nás s nimi baví. V centrech jsme malovali a tvořili portréty tatínků, vyhledávali písmena ve slově TATÍNEK, řezali jsme dříví na polínka jako táta na zimu, tiskali do písku slovo TÁTA, TATÍNEK nebo pro ně tvořili přání. Zkrátka jsme se tatínky nechali úplně obklopit a do tématu jsme se ponořili jak to jen šlo.

Zlatým hřebem týdne bylo setkání u nás ve třídě. Tatínkové se báječně ujali své hlavní role otců, stavěli nejrůznější stavby, skládali puzzle, pomáhali tvořit přání nebo připravovali chutné a vesele vypadající chlebíčky pro všechny přítomné. Odměnou jim bylo nejen obejmutí od své ratolesti, ale také zlatá medaile, kterou si zasloužili. Protože každý jednotlivý z nich je opravdu zlatým tátou! Za vše hovoří radostné výrazy z očích, které můžete vidět na fotkách.

Připomínáme a prosíme o donesení rodinné fotky. Děti, které fotku ve třídě neměly byly smutné. Příští týden pokračujeme v tématu Moje rodina, tak ať s námi mohou sdílet portréty svých nejbližších.

Přejeme Vám krásný víkend!

Lucka, Natálka a Jíťa