Kdo jsem já a kdo jsi ty?

Milí rodiče,

první dny ve školce byly pro nás seznamovací. Děti mezi sebe přivítaly nové kamarády, podělily se o své zážitky z prázdnin a také se o sobě dozvěděly mnoho nového. Zjistili jsme, jak se jmenujeme, jakou máme značku, k čemu nám značky slouží a učíme se je používat v hracím centru. Děti prozkoumaly hračky a předměty ve třídě a rychle zjistily, že nám přibyly karty s režimem dne, které by měly pomoci s adaptací nově příchozích dětí a také velká nádoba na vodu, se kterou si v centru Písek a voda užijeme ještě hodně zábavy.
Sluníčko nám tento týden přálo a tak jsme nejvíc času trávili na zahradě. Děti trénovaly koordinaci na chůdách, házely si s míčem, stavěly hrady z písku, šplhaly na průlezkách, klouzaly se, hrály si v teepee s kamínky, hloubily a převážely přírodní materiál v tatrách a dokonce i jezdily na odrážedlech a koloběžkách.

Příští týden se s dětmi vydáme na průzkum center aktivit a něco si v nich i vytvoříme. Také se zaměříme na pravidla naší třídy, aby nám v Kočičkách spolu bylo dobře.

V pondělí od 17h se se konají třídní schůzky, rádi vás uvidíme.

Krásný slunečný víkend přejí Anet, Jíťa a Pája