Narozeninový den

Milí rodiče,

tento týden byl pro většinu veverek velice krátký. V pondělí jsme navštívili solnou jeskyni, v úterý nás čekala narozeninová oslava. Oslavenci se naštěstí uzdravili, a tak se oslava mohla konat. Bylo nás sice málo, ale užili jsme si spoustu her a zábavy. Dort děti stavěly z kostek, procvičily si tak předmatematické dovednosti a barvy. Náš obří dort změnil podobu v manipulačních hrách. Přání vznikla stříháním, skládáním a lepením barevného papíru. Písemná přání pak tiskáním písmen v centru knihy a písmena. V domácnosti děti připravily muffiny, které ozdobily ovocem a šlehačkou. Prostřeli jsme slavnostní tabuli, bouchli šampaňské a mohlo se slavit. Děkujeme rodičům za spolupráci.

Od středy byly zbývající veverky spojeny s třídou žabiček, seznámily se s novým prostředím a užily si živou želvu. Příští týden se těšíme opět ve veverkách, snad se nám vrátí i marodi.

Hezký víkend, dejte si dostatek vitamínů, pohybu a pobytu venku ať posílíte imunitu.

PS:

Individuální schůzky proběhnou v termínech vypsaných na nástěnce v šatně – prosíme, vyberte den, hodinu a zapište se.

Ve čtvrtek jsme se dozvěděli, o jedné veverce, které vyšel pozitivní PCR test. Naše malá pozitivní veverka byla ve školce naposledy v pátek 22.10.2021 a dle vyjádření maminky nejeví žádné příznaky. Kontaktovali jsme ihned hygienickou stanici, která slíbila, že po rozhovoru s matkou se ozve, nicméně tak dosud neučinila. Dle informací, která nám HS prozatím poskytla, by se na naší třídu neměla vztahovat žádná opatření, právě z důvodu, že dítě nejeví žádné příznaky onemocnění a ve školce bylo naposledy před týdnem.

Saša, Míša, Lenka a Lenka