Ani ani aniny, skončily nám prázdniny!

Ahoj Veverky,
školka se celé prázdniny pečlivě připravovala na váš příchod. V zahradě se chystal písek, domeček s pomůckami a záhonky s bylinkami. Míče a kola si odpočinula a jsou připravena na návrat dětí. Při vstupu do školky vás čeká nová výzdoba chodby. Ve třídách se ledacos změnilo. Doplnily se nové pomůcky, probudily se spící panenky a čistě se oblékly. Kostky se připravily na stavby hradů, měst a domů.
Na začátku školního roku bude čas na adaptaci a návrat dětí po prázdninách. Pravidlo, kterým se budeme řídit zní ,,NENÍ SE KAM HNÁT”. Necháme děti zabydlet se, dáme jim čas a prostor na seznámení. V prvních týdnech budeme mít možnost si prohlédnout kdo přišel, jak vyrostl, jak mu máme říkat, co kdo má či nemá rád, ale hlavně, že jsem tu JÁ a taky TY a taky MY. Budeme hledat co máme společného. Dáme prostor volným hrám a seznámení s pravidly ve třídě.
Ze začátku můžete pomoct i vy. Děti si první den budou odnášet dopis. Co v něm najdete? Úkol pro rodiče s dětmi. Po společném vyplnění, přineste zpět do MŠ. Budeme s ním nadále pracovat. Děkujeme.
Ve třídě veverek se na vás těší Míša, Saša, Lenka a Lenka