Vzhůru do oblak a ještě dál vol. 2 👨🏻‍🚀🚀🌔🛰️

Ahoj Kočky,

tenhle týden jsme se opět vznášeli až nad oblaky a bylo to fajn. Doletěli jsme tam raketami, proto jsme rakety stavěli z kostek, kreslili je suchým pastelem, obtahovali v rámci grafomotoriky nebo vybarvovali podle čísel nebo je vytvořili z ovoce na špejli, také jsme vytvořili z papíru bezvadné kosmonauty. Mimo to jsme stihli i vydařenou trojitou oslavu narozenin, na které jsme si pochutnali nejen na zmrzlině, ale i na opravdu chutném ovocném salátu, který dal sice dost práce, ale po kterém se překvapivě jen zaprášilo. Taky jsme si zatančili a užili pár her. Bylo to hezké dopoledne. Při pátečním tělocviku jsme využili overbally respektive planety 🌍 😉, se kterými jsme se krásně kondičně zahřáli, procvičili naši zdatnost a svaly, a taky se protáhli. Myslíme, že se celý týden vydařil.

Už teď se doufáme většina těší na ten další týden, kdy hned v pondělí máme s předškoláky velký den, protože vyrazíme na vyučování do 1. třídy a budeme součástí dvou vyučovacích hodin. Předškoláci si v pondělí nezapomenou přinést batoh s pitím, přezuvky vezmeme ty ze školky a svačinku dostaneme taky ve školce. Do školky předškoláci dorazí do 8 hodin.

To ale není všechno, co nás čeká, to hlavní přijde ve čtvrtek, kdy máme Čarodějnický rej v maskách. Někteří z vás se v dotazníku na začátku školního roku vyjádřilo, že rádi pomohou se stanovišti. Za tuto pomoc budeme rádi. Za naši třídu máme připravená dvě stanoviště a potřebovali bychom rodiče, kteří by na stanovišti byli a vedli jej. Ideálně, když by bylo více dobrovolníků a ti se na stanovišti vystřídali třeba po půl hodině nebo 20 minutách, abyste mohli i se svou ratolestí obejít ostatní stanoviště. Po zdolání všech stanovišť samozřejmě dojde na společné opékání buřtíků.

Přejeme všem krásný a snad i slunečný víkend a děkujeme za spolupráci všem těm, kteří pomáhají a nosí dětem občerstvení, kapesníčky a jiné. Je to hezké vědět, že jsme v tom SPOLU.

Lucka, Adélka a Jíťa