Prázdniny jsou za dveřmi 🌞⛱

Pondělí nám začalo výletem, ušli jsme 5,5 kilometrů. Navštívili jsme mini zoo v Chuhli . Viděli jsme divoké prase, ptáky, výra, daňky,veverku, jeleny…. Víme, že zookoutek se stará o poraněná zvířata. Cestou zpět jsme si vyzkoušeli, jak ošetřit poraněnou ruku. Jak udělat sedátko nebo nosítka. Naše cesta vedla také kolem filmových ateliérů. Viděli jsme hrad, tedy jeho kulisy. Poslouchali jsme ptačí koncert, kapky deště. Využili jsme i pláštěnky ( někdo bohužel neměl ).

V úterý jsme dočetli příběh o zlobivém Maxovi. Vstoupili jsme do příběhu a divočinu si pořádně užili. Zpívali jsme, tančili Tartas a jak to vlastně dopadlo, vám poví děti.


Ve středu nám začalo oficiálně léto, povídali jsme si, co můžeme dělat v létě, kam pojedeme na prázdniny, a co bychom chtěli zažít. Jelikož o prázdninách ve školce nebudeme, musíme pořádně uklidit, abychom se v září vrátili do čistého. Úklid jsme začali v domácnosti, kostkách a dramatice, děkujeme maminkám, které nám pomohly s vypráním kostýmů. S úklidem center aktivit budeme pokračovat příští týden.

Čtvrtek patřil narozeninové oslavě. Jelikož slavily i děti, které mají narozeniny o prázdninách, bylo oslavenců jen 6. Ale aby to nebylo líto nemocným oslavencům, nahráli jsme jim narozeninové přání. Oslavu jsme si moc užili a děkujeme rodičům za pohoštění a dekorace.
Celý týden se venku mlhujeme, opalujeme, odpočíváme. Dětem se to moc líbí.


V pátek jsme protáhli celé tělo a poté jsme si hráli na zahradě.

Odchod na pondělní výlet je v 8:00.!

Poslední den docházky vašeho dítěte odneste prosím všechny věci vašeho dítěte včetně pláštenek a holin. !! Šatny se v létě budou malovat. Děkujeme.

Užijte si víkend a těšíme se v pondělí. Dominika, Saša, Lenka a Lenka.