Ani ani aniny, začínájí prázdniny 🌞⛱

Milí rodiče,

v posledním týdnu se uklízela naše třída, rovnaly se hračky, sundala se výzdoba a celá školka se připravovala na letní úklid. S dětmi jsme si vytvořili kufřík na prázdninové zážitky. Můžete do něj malovat, nalepovat různé vstupenky nebo fotky a samozřejmě napsat nějakou menší poznámku, ať si o tom můžeme v září popovídat. Při ranním úkolu jste si s dětmi vytvořili pohled, uděláte nám radost, když nám ho pošlete ze svých cest.

Na pondělním výletě jsme ušli 4,9 km . Vycházka začala kolem rodinných domků, viděli jsme papoušky. Lipová alej nás oslovila svou vůní. Víme, že má listy do tvaru srdce a že je to náš národní strom. Prošli jsme celé nové sídliště a odměnou nám bylo hřiště v Holyni. Cesta zpět vedla podél pšeničného pole a za zvuku ptačího koncertu jsme došli až ke školce. Výlet jsme všichni zvládli.

Na závěr školního roku nám dovolte poděkování za celoroční spolupráci nejen při vzdělávání a výchově dětí, ale i za různé pomocné práce, účast na akcích, pomoc v centrech aktivit a především za vstřícné jednání se všemi zaměstnanci naší školky. Přejeme Vám krásné léto plné zážitků.
Dávejte na sebe pozor a v září se budeme těšit!
Školákům přejeme hodně štěstí do nové životní etapy. ❤

V pátek si tělocvik děti vedly samy. Zaběhali jsme si, protáhli jsme se, hráli jsme hry, které si děti vybraly a tímto jsme se s pátečním tělocvikem rozloučili.

Dále bych já, Dominika ráda poděkovala za krásný půlrok, který jsem mohla strávit ve třídě veverek. Získala jsem zde opravdu mnoho užitečných zkušeností a ty budu od září předávat v jiné třídě. Děkuji za všechno.

Dominika, Saša, Lenka a Lenka.