Šlapu si to do školky

Šlapu si to do školky,
pro kluky i pro holky,
tam se na mě všichni těší,
mám tam i své bačkorky. 

Milí rodiče,

tento týden jsme pokračovali v seznamování s kamarády, se školkou i s pravidly. Dokonce jsme si udělali exkurzi napříč celou školkou. Jako první jsme se zastavili u paní ředitelky, další zastávky byly v ostatních třídách, navštívili jsme i kuchyni, aby děti věděly, kde nám paní kuchařky připravují ty dobré svačiny a obědy. Při prohlídce jsme viděli i keramickou dílnu a knihovnu.
Představili jsme si centra aktivit a celý týden jsme se do nich rozřazovali. Děti malovaly autoportréty, které již můžete vidět na nástěnce, vypichovaly obrys své značky, dekorovaly značku plastelínou, tvořily koláže (co mám rád/a).
Tento týden jsme se také zaměřili na sebeobsluhu dětí a kouzelná slůvka (děti se učí pozdravit, poprosit, poděkovat, rozloučit se, říct si o pomoc).

Příští týden ve čtvrtek nás čeká první narozeninová oslava. Uvítáme, pokud se budete chtít zapojit obstaráním surovin potřebných pro přípravu oslavy. Seznam bude viset na dveřích. Děkujeme.

Naše školka se zapojila do soutěže s Pribináčkem, díky které bychom mohli vyhrát mnoho zajímavých cen a proto bychom Vás chtěli požádat o přinesení čistých obalů značky Pribináček, budeme z nich tvořit umělecké dílo:-)

Ještě připomínáme, že v úterý naše předškoláky čeká výlet do Království železnic, více info naleznete na nástěnce.

Krásný slunečný víkend přejí Anet, Jana, Jíťa a Pája