Ani, ani, aniny, brzy budou prázdniny. Prosíme, čtěte až do konce :-).

Milí rodiče,

nejen datum v kalendáři, zahradní slavnost, ale i letní počasí nám dává vědět, že už brzy budou prázdniny. Přípravy na slavnost i slavnost samotnou děti zvládly skvěle. Předškoláci a my všichni společně jsme si potvrdili, že ,, Spolu jsme se potkali, ruce jsme si podali, dali jsme se dohromady, bylo nám spolu dobře tady”. Všem ještě jednou velké DĚKUJEME!

Po slavnostním úterku následoval den, na který se děti vždy velice těší. Už se ,,NIC” nemusí a ještě se dostávají dárky. Nejprve jsme dárky prozkoumali, pak roztřídili do košíků a nakonec spravedlivě rozdělili. Samozřejmě, že se myslelo i na ty děti, které ve školce nebyly. Ty mají balíčky připravené ve třídě.

O tom, kdo co už umí, kdo má koho rád, čeho si na něm váží, ale i o to, kdo se komu líbí, jsme si povídali při tvoření pavučiny KAMARÁDSTVÍ. Pavučinou jsme všichni prolezli, to aby se přátelství pořádně propojilo. Jsme prostě kamarádi a máme se rádi.

Společně jsme vytvořili plán na poslední dny strávené ve školce před prázdninami. Děti vymýšlely, co by ještě chtěly dělat a na co by si rády hrály. Víme, že nás, ale čekají i nějaké povinnosti. Vše si můžete přečíst v šatně. Pokud byste rádi i vy ještě něco chtěli spolu s námi zažít, pomoci nám, určitě neváhejte a napište se. Děkujeme.

Při pátečním cvičení jsme posilovali plosky nohou, a to jak uvnitř tak venku. Trénujeme na ,, moře”.

V pondělí půjdeme na plánovaný výlet. Odchod v 8,00 hod. Pokud bude teplo na mlhování, vrátíme se na zahradu dříve. Přineste prosím dětem v tašce i plavky a ručníky. Děti namažte krémem na opalování. Odpoledne se všichni těšíme na společné setkání v Chuchelském háji.

Užijte si letní víkend a nespalte se :-). Saša, Míša, Lenka a Lenka

PS: Ke splnění našich plánů, budeme však prosím ještě potřebovat vaši spolupráci. Bazének (kdo by mohl zapůjčit), plavky, osušky, letní stříkací hračky. Na módní přehlídku nějaký veselý letní kostým. Předškoláci aktovku do školy (kdo jí už má). Na narozeninovou oslavu, která bude pro děti červnové, ale i letní, bychom chtěli tentokrát požádat o vámi vyrobené pochutiny. Jen nám prosím předem řekněte, co byste mohli přinést (např. meloun, jednoduchý dort, koláč, buchtu, jednohubky… fantazii se meze nekladou). Při oslavě se také rozloučíme s dětmi, které nemohly být na slavnosti. DĚKUJEME. Termíny jednotlivých akcí vyvěsíme předem.