Loučení s Terezkou

Milí rodiče,

dnes, když se někteří z vás ptali na informace ohledně odchodu paní učitelky Terky, mi došlo, že to bude asi zajímat většinu z vás. Omlouvám se, že jsme v minulém příspěvku nesdíleli bližší informace, ale teď to napravím.

Terka odešla kvůli tomu, že se na ni z bývalé školky obrátili s prosbou, zda by se mohla vrátit. Pracovala ve speciální školce a bohužel jim vypadla paní učitelka. Vzhledem k tomu, že se jednalo o návrat do její třídy, k dětem, které již měla ve svém srdci a které potřebují mnohem více péče než jiné děti, rozhodla se Terka pokračovat tam, kde už má za sebou obrovský kus práce a kus sebe. V naší třídě to měla moc ráda a loučila se s námi se slzami v očích. Nebylo v tom nic negativního vůči práci zde, jen udělala správnou věc a šla pomoci tam, kde jí je více potřeba. Nebylo to pro ni samotnou vůbec snadné rozhodnutí, tak ji to snad nebude mít nikdo za zlé.

Od ledna k nám nastoupí nová paní učitelka, do té doby se dětem budeme věnovat já, Jíťa a Pavlínka, případně paní učitelky z ostatních tříd, takže se nebojte, děti budou mít dostatek pozornosti.

Lucka

PS: Dnešní oslavu narozenin jsme aspoň spojili s Terezky rozlučkou.