Moje smysly👀

V pondělí jsme odstartovali týden pořádnou narozeninovou oslavou. V želvičkách slavili tři chlapečci a jedna holčička, bylo to parádní. Tak jsme si nastartovali nový týden veselou náladou. Společně jsme si s dětmi nachystali výborné pohoštění, za které moc děkujeme všem maminkám, které pro děti připravily všechny dobroty. Děti nachystaly slavnostní stůl a prostřely pro své kamarády, oslavencům jsme společně všichni zazpívali narozeninovou píseň. V manipulačkách jsme pro oslavence vyrobili přáníčka, a v kostkách postavili narozeninový trůn. Dále jsme se tento týden zabývali smysly, a pro děti jsme s Janičkou a Miluškou připravily ochutnávku všeho druhu. Můžete se mrknout na fotečky, jak byly děti statečné a chodily ochutnávat všechny dobroty. Také nás tento týden čekalo vyšetření očí. Rodiče dětí, kteří si přáli vyšetření očí dostali letáčky, s QR kódem a s návodem, jak vyplnit na webu údaje, aby Vám přišly výsledky dětí. Doufám, že jste nikdo nezapomněl údaje vyplnit. Také nás čekala solnička, na solničku jsme se tento týden velmi těšili, jelikož nám venku sluníčko nepřálo, a skoro celý týden byla mlha. V solničce jsme si užili zdravý pobyt a zrelaxovali naše tělíčka při příjemné hudbě.

Na příští týden poprosíme od každého donést 1x pomeranč, 1x jablíčko, 1x mandarinku a 1x citron – ovoce si nasušíme a poté budeme tvořit ozdoby na Vánoce.

Také Vám přejeme krásný víkend, pro někoho možná prodloužený a v pondělí se zase budeme těšit s Janičkou a Miluškou. Hlavně si odpočiňte a vyležte rýmu a kašel.

zdraví Želvičky

Někteří z Vás už to ví, ale kdo ještě ne… tak Vám chci tímto sdělit, že už od pondělí nebudu z osobních důvodů ve třídě Želviček, s někým z Vás jsem se stihla rozloučit, a s kým ne, tak alespoň takhle. Mějte se moc hezky😍 paní učitelka Verča Z.