Chuchelský háj

Milí rodiče,

máme za sebou akční týden. V pondělí jsme se vydali na výlet, tentokrát to do krásné lesní ZOO v Chuchli. Měli jsme štěstí, vyšlo nám počasí a viděli jsme i několik zvířátek.

V úterý jsme oslavili narozeniny našich kamarádů. Děti připravovaly přání, trůn pro oslavence a slavnostní tabuli, Tradičně nás čekala diskotéka. Moc děkujeme rodičům za úžasnou přípravu. Děti si moc pochutnaly,

Ve středu jsme si s dětmi povídali o zvířátkách, která jsme v Zoo viděli. Poznávali jsme zvířata podle zvuku, děti vyhledávaly informace v knížkách a hledaly správná zvířata podle zadání, také poznávaly jejich stopy. Zvířátka jsme také vybarvovali, modelovali a stavěli jim ohrádky. Předškoláci si vyzkoušeli složit zvířátko z papíru podle posloupnosti.

Konec týdne patřil opět oslavě a to pro všechny děti. Vydali jsme se společně do Indonésie. V rámci dramatizace indické pohádky jsme se dozvěděli kolik má ostrovů, jak se řekne například dobré ráno, nebo jak se počítá do tří. Děti poznávaly také indická zvířata nebo hudbu. Jako překvapení na děti čekala výborná zmrzlina a na závěr si děti ještě vyzkoušely svou zručnost při plnění úkolů.

Prosíme rodiče, aby přinesli dětem černé tričko s dlouhým rukávem a černé legíny. Děkujeme

V pondělí nás čeká tradiční výlet, prosím o příchod do 8 hodin.

Krásný víkend vám přejí Verča, Anet a Jana