Hurá, hurá, prázdniny jsou tady! 😎🐈

Ahoj Kočky,

máme tady konec školního roku a s ním spoustu loučení, těšení se, radosti i dojetí. Celý rok utekl a věříme, že si jej všichni moc užili, že mají spoustu krásných zážitků, nových kamarádů a že se každý zlepšil a posunul ve svých schopnostech a dovednostech.

V pondělí jsme došli do Chuchelského háje do areálu zdraví, kde se děti krásně vyřádily na prolézačkách, lanovce nebo jen tak proběhnutím či házením létajícím talířem. V dalších dnech jsme rovnali a třídili hračky v boxech a připravovali část třídy na malování a čištění koberců. Zvládli jsme i vyrobit prázdninové kufříky, do nich mohou děti malovat svoje zážitky, nalepovat různé vstupenky nebo fotky, případně poprosit rodiče, aby něco málo napsali, abychom si v září mohli společně vyprávět o tom, co kdo o prázdninách zažil. Mimo to jsme si také pořádně pohráli vevnitř i venku. Na pátečním tělocviku jsme si zahráli vybíjenou proti Veverkám a rozloučili se naším nacvičeným tancem Moje tělo, kdy se k nám přidaly i děti z jiných tříd, což bylo moc hezké. No posuďte náš týden sami z fotek.

Omlouváme se za diskomfort způsobený malováním šaten a některých částí tříd, které začíná již v sobotu. Děkujeme za odnos všech věcí, byli jste vzorní, krásně se celé šatny vyklidili. Za takovou spolupráci velice děkujeme.

Na závěr nám dovolte poděkování za celoroční spolupráci nejen při vzdělávání a výchově dětí, ale i za různé pomocné práce, účast na akcích, donesení občerstvení na narozeninové oslavy i společné akce, ale především děkujeme za milé jednání a úsměvy při raním příchodu. Přejeme Vám krásné léto plné nezapomenutelných zážitků. Školákům přejeme vykročení pravou nohou do nové životní etapy a spoustu úspěchů a zdarů, dobrých přátel a hodné, chápavé a trpělivé paní učitelky. Budeme rádi, když nás v příštím roce přijdete s předškoláky, vlastně školáky, někdy navštívit a sdělit, jak se Vám daří, protože se nám bude stýskat.

Dávejte na sebe pozor a v září se budeme těšit ve složení Lucka a Jíťa (Adélka by podle plánů měla být ve vedlejší třídě).

Vaše kočičí učitelky Lucka, Adélka a Jíťa

PS: Moc děkujeme za úžasné dary, které jste nám přinesli. Vážíme si toho.