To se to povedlo, aneb třesk, plesk, jó!

Milí rodiče,
v šatně dětí jste si mohli povšimnout seznamu věcí, které jsme společně před koncem roku chtěli zvládnout, naučit se, dokončit, připravit. POVEDLO SE! Máme splněno a můžeme vykročit vstříc letním prázdninám a dovoleným.
V posledním týdnu se konala oslava narozenin červnových a prázdninových dětí. Děkujeme za přinesené pohoštění. Dobrůtky nám vydržely i na zbytek týdne. Úterý patřilo předškolákům. Někteří přinesli ukázat výbavu do školy včetně penálu, pastelek a svačinových boxíků. Připomněli jsme si, co už jsme se naučili. Podle portfolia předškoláka poznáte i doma, co všechno už zvládnou sami, ale i to, co je třeba ještě dopilovat před nástupem do ZŠ.
Poslední dny se plnila přání. Hrály se hry na schovávanou, na babu, na sochy a hry s míčem. Uklízela se třída, rovnaly se hračky, sundala se výzdoba a celá školka se připravovala na letní úklid.
S dětmi jsme sepsali plány na léto – ochutnat zmrzlinu, válet sudy, koupat se v moři, stavět z písku, jet na výlet vlakem, jít na houby a dokonce padl i návrh koulovat se sněhem. Nejspíš někdo plánuje cestu na horský ledovec.
Před odchodem na prázdniny se náš třídní medvěd rozhodl odpočívat. Společně jsme mu zazpívali ukolébavku a uložili ho do postýlky k letnímu spánku.

Na závěr školního roku nám dovolte poděkování za celoroční spolupráci nejen při vzdělávání a výchově dětí, ale i za různé pomocné práce, účasti na akcích, pomoc v centrech a především za vstřícné jednání se všemi zaměstnanci naší školy.
Přejeme Veverkám krásné léto plné zážitků a nových zkušeností. Dávejte na sebe pozor a v září…
Ahoooooj!
A školáci… tou pravou.

Míša, Saša, Lenka a Lenka